Domagoj Sušac izlaže u Galeriji Vladimir Bužančić

U Galeriji Vladimir Bužančić Centra za kulturu Novi Zagreb, u ponedjeljak, 28. rujna 2015. godine, u 20 sati otvara se izložba Domagoja Sušca: Transformeri.

Radovi naslovljeni ” Transformeri ” su skulpture u proširenom polju značenja, u kojima prepoznajemo posve obične objekte iz vizualne stvarnosti, koji uslijed deformacija postaju predmetni i geometrijski paradoksi. Kao takvi, oni su za Domagoja Sušca objekti filozofske meditacije o osnovi oblikovanja i o mogućnosti spoznaje kao takve. U preblikovanju ustaljenih obrazaca mišljenja o stvarnosti koja nas okružuje, pa tako i o kreativnosti i umjetnosti, Sušac prepoznaje modus operandi svih duhovnih procesa, pa je namjera ovih objekata da provociraju i pokreću suptilne procese mišljenja. Izložba se može pogledati do 26. listopada 2015., ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 9 do 18 sati, četvrtkom i subotom od 10 do 13 sati.

Domagoj Sušac rođen je u Zagrebu 1974. Akademski je slikar-grafičar, koji je diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2000. godine, u klasi prof. Miroslava Šuteja. Izlagao je na stotinjak izložbi u zemlji i inozemstvu. Od 2005. zaposlen je na Likovnom odsjeku Umjetničke akademije u Osijeku, a trenutno je docent na Diplomskom studiju iste. U Firenci 1999. na International cultural encounters, ” Project collage ” dobiva prvu nagradu. Godine 2004. dobiva nagradu EX aeque na 19. slavonskom biennalu u Osijeku. Živi i radi u Osijeku.

Jedna misao o “Domagoj Sušac izlaže u Galeriji Vladimir Bužančić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.