Natječaj za polaznike jedanaeste sezone Fotosofije, pod vodstvom Damira Hoyke

Fotosofia 11

Fotografirate ? Postanite seminarist jedanaeste Fotosofije !

Otvoren je natječaj za polaznike jedanaeste sezone Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog seminara za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke. I ove godine će petnaestero odabranih dobiti priliku za nadgradnju fotoznanja, kreativnosti i iskustva, te za promociju svog rada i povezivanje s onima koji im mogu biti od pomoći u bavljenju fotografijom.

” Iza nas je deset godina i 150 polaznika seminara iz svih država regije. Budući da su se mnogi seminaristi povezali s prethodnim generacijama i ostali u kontaktu, često mi se čini kao da smo umjesto deset, imali jedan mega seminar. ” rekao nam je Hoyka, te dodao – ” Naziv Fotosofija me oduvijek asocirao na djevojku, pa me veseli što sam ju najavnim fotografijama Fotosofije 11 konačno i oživio. Predstavljam vam ” Fotosofia Girl ” – superheroinu koja vizualizira ideju Fotosofije kao sjecišta fotografije, kreativnosti, zabave, akcije, fantazije, odlučnosti, napetosti, futurizma, svjetla……”

Bez obzira fotografirate li ili uživate u gledanju dobrih fotografija, vjerujemo da ćete iskoristiti priliku da upoznate fotografa koji je portretirao Antonia Banderasa, Penelope Cruz, Jennifer Lopez, Charlotte Rampling……..Veleposlanstvo Kraljevine Španjolske u Republici Hrvatskoj na jedanaestu Fotosofiju dovodi Javiera Salasa, poznatog španjolskog celebrity i modnog fotografa, koji će uz prikaz izbora svojih radova održati predavanje ” Portret kao zbližavanje s poznatim osobama ”. Ulaz na predavanje planirano za 17. 6. 2016. će biti slobodan, a zainteresirani se mogu prijaviti da im Javier dan kasnije prokomentira portfolio.

Seminaristi će i sami imati priliku steći iskustvo snimanja poznatih kroz temu ” Celebrity portret ”, u čijoj su realizaciji proteklih godina pomogla mnoga poznata imena – Rene Bitorajac, Zuhra, Gile iz Električnog orgazma, Zoran Predin, Barbara Kolar, Natko Zrnčić Dim…….a novost je da će se neki od njih okušati i u crossu na 3 i 6 km, koji će se u sklopu seminara održati pod logističkom potporom Hrvatskog atletskog saveza.

Natječaj je otvoren do 11. svibnja 2016., a seminar će se održati od 12. do 19. lipnja 2016. u Termama Tuhelj. Kako se prijaviti možete pročitati na Fotosofia.info, gdje će biti objavljivane i informacije o Javier Salasovom predavanju i načinu prijava za njegov portfolio review, te ostalim aktivnostima na koje će publici ulaz biti slobodan.

Na istoj web stranici objavljen je i natječaj ” Fotosofia 11 FOTOmodel ” za fotomodele, make up artiste, frizere i stiliste – suradnike na snimanju modnih fotografija Fotosofije 11.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.