Kreativne likovne radionice Vlaste Pastuović Aleksić

Likovne radionice Vlaste Pastuović Aleksić namijenjene su svima onima, koji bi željeli upoznati i razvijati svoje kreativne potencijale kroz likovno izražavanje, crtanje i slikanje u različitim likovnim tehnikama i kroz poticajno stvaranje u grupi polaznika, koji djele zajedničke interese. Prethodno iskustvo nije važno, na radionice mogu doći i potpuni početnici u odrasloj dobi, kao i djeca i mladi različitih godišta, oni koji žele upotpuniti svoje crtačke i slikarske vještine, jednako kao i oni koji naprosto žele pronaći novi hobby.

Kroz improvizaciju i eksperiment, polaznici se uče stvarati originalne likovne kompozicije, u zanimljivim likovnim zadacima koji su na svakoj radionici drugačiji, oslobađajući pri tom svoju kreativnost od naučenih i nametnutih obrazaca, koji su ih blokirali u stvaralačkom procesu. Crtanje i slikanje tako postaju ključ za otvaranje vrata našeg intuitivnog i maštom prožetog bića, a vještine stečene na radionicama doprinjeti će većem samopouzdanju svakog polaznika koji se želio likovno izraziti, te će sada na ovim radionicama dobiti stručno, individualno prilagođeno vodstvo.

Više o autorici radionica možete pročitati na VLASTAART – Umjetničko stvaralaštvo i podučavanje.

U ugodnoj, opuštenoj atmosferi, likovne radionice se odvijaju na dvije lokacije, u Zagrebu i Zaprešiću:

1. U Linigri – privatnoj školi s pravom javnosti (Ulica Gjure Szaba 4, Zagreb, kod okretišta tramvaja na Črnomercu), svake srijede od 18 do 20 sati

2. U prostoru VLASTAART – Home Art Studio (Trg dr. Franje Tuđmana 5/IV, Zaprešić), svakog četvrtka i petka od 11 do 13 sati.

Za sve upite nazovite 091/ 569 – 2847 ili pišite na vlastapastuovic@gmail.com

Pogledajte atmosferu sa radionica, kao i neke radove koji su na njima nastajali!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.