Impressum i kontakt

Koncepcija, uredništvo i web dizajn portala ”Zagrebački likovni umjetnici”: Krešimira Gojanović

Stalni suradnici na ”Zagrebačkim likovnim umjetnicima”:  Alfred Freddy KrupaBoris PecigošRobert ŠtimecDanko Merin, Marina Lapadatović, i dr.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s našim portalom, kreativno partnerstvo raznih vrsta, organizaciju likovnih i izložbenih projekata, kao i za naše likovne i dizajnerske radionice, javite se na mail: kresimirag@hotmail.com ili hdlu.zagreb@outlook.com

Također ste dobro došli i ako s nama želite razmjeniti linkove na vaše stranice s umjetničkim sadržajima, a ako ste likovni umjetnik koji je svojim radom i življenjem vezan uz grad Zagreb, na ovim stranicama možemo predstaviti i vaša djela. Likovni umjetnici koji su članovi strukovnih udruga HDLU Zagreb i HZSU  (samostalni umjetnici) imaju prednost kod prezentacija na portalu ”Zagrebački likovni umjetnici”,  koje su inače za sve umjetnike potpuno besplatne.

Zahvaljujemo se i svim autorima na našim stranicama koji nam šalju obavijesti i svoje radove, te time doprinose razvoju likovne i vizualne kulture u Hrvatskoj.

***

Portal Zagrebački likovni umjetnici i prateću facebook stranicu od 2015. uređuje Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Zagreb – HDLU Zagreb, koji je 2015. osnovan u Zagrebu kao samostalno zagrebačko udruženje, koje okuplja likovne umjetnike na području Zagreba i zagrebačke županije.

Trenutno u Hrvatskoj djeluje 9 gradskih i županijskih HDLU-ova, koje možete vidjeti na Popisu priznatih strukovnih udruga Ministarstva kulture RH, gdje se HDLU Zagreb nalazi pod rednim brojem 22, na linku.

Upravna tijela i Strukovni savjet HDLU Zagreb, uredništvo portala ”Zagrebački likovni umjetnici”

 

 

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.