Proljetna virtualna fotografska izložba članova HDLU Zagreb 2021

Suzana Gajdek, ''Let''

Suzana Gajdek, ”Let”

31. 3. 2021. HDLU Zagreb ovog proljeća predstavlja vam ”Proljetnu virtualnu fotografsku izložbu članova HDLU Zagreb 2021”, na kojoj smo se okupili sa fotografijama iz prirode sa naših nedavnih izleta i šetnji, na kojima smo zabilježili proljetno buđenje biljnog i životinjskog svijeta, pejzaže uz more, jezera, rijeke, također i sljemenske šume i skrivene puteljke po kojima smo se kretali.

Nakon burne i neizvjesne potresno-pandemijske godine, priroda je mnogima od nas pružila mjesto za regeneraciju i nove inspiracije za fotografe i slikare u našoj udruzi. Već od ranije, HDLU Zagreb je kroz svoje ”Free spirit” fotografske izlete i kolonije sa svojim članovima njegovao ekološko-umjetničku kulturu suživota sa prirodom i njezinim stvorenjima, a ove godine posebno nastavljamo sa tim trendom, potičući naše članove i prijatelje da što više borave u prirodi i zabilježe njezine transformacije na svojim fotografijama.

Posmatrajući ovogodišnje proljetno cvjetanje prirode sa osjećajem novog početka, želimo i svim našim prijateljima i likovnoj publici sretan Uskrs 2021. godine!


Izlagači: Vedran Bukovina, Ana Bušalić, Suzana Gajdek, Krešimira Gojanović, Valentina Kasapović, Kristinka Klarić, Ivana Kolić, Mira Kos, Stjepan Kulfa, Rada Marković, Jelena Martinović, Višnja Peter.


Galerija

 

 

 

 

E mail: hdlu.zagreb@outlook.com
Impressum – Zagrebački likovni umjetnici – HDLU Zagreb

Koncept izložbe i web dizajn: Krešimira Gojanović

Copyright(c) HDLU Zagreb i autori Krešimira Gojanović, Vedran Bukovina, Ana Bušalić, Suzana Gajdek, Valentina Kasapović, Kristinka Klarić, Ivana Kolić, Mira Kos, Stjepan Kulfa, Rada Marković, Jelena Martinović, Višnja Peter.