Najava i fotoreportaža: ”Animalizam u fotografiji, crtežu i slikarstvu”, skupna izložba članova i prijatelja HDLU Zagreb u Galeriji Ekonomskog fakulteta i Maloj galeriji Ekonomskog fakulteta u Ljubljani

Krešimira Gojanović, Mala galerija ekonomskog fakulteta Ljubljana

Krešimira Gojanović, Mala galerija ekonomskog fakulteta Ljubljana

U četvrtak, 4. 6. 2020. u Galeriji Ekonomskog fakulteta i Maloj galeriji Ekonomskog fakulteta u Ljubljani (Ekonomski fakultet – Univerzitet u Ljubljani, Kardeljeva ploščad 17, Ljubljana) u dva prostora postavljena je izložba članova i prijatelja HDLU Zagreb, pod nazivom ”Animalizam u fotografiji, crtežu i slikarstvu”, a koja će se moći razgledati do 10. srpnja 2020. Izložbu su postavile voditeljica galerija Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, gospođa Slavica Zrakič i Krešimira Gojanović. Izložbu financijski podržava Gradski ured za kulturu Grada Zagreba.

Izlagači – fotografije u Maloj galeriji Ekonomskog fakulteta Ljubljana:
Antonija Cesarec, Zvonimir Čačić, Rajko Đedović, Krešimira Gojanović, Čedomil Gros, Valentina Kasapović, Ivana Keser, Biljana Knebl, Ivana Kolić, Mateo Kolić, Jelena Martinović, Nino Salkić, Igor Šeler, Sonja Šimatić, Robert Štimec, Noel Šuran, Aleksandar Tomulić, Siniša Uštulica.

Izlagači – crteži i slike u Galeriji Ekonomskog fakulteta Ljubljana:  
Krešimira Gojanović, Valentina Kasapović, Jelena Martinović, Mladen Žunjić.

Pogledajte fotoreportažu sa izložbe!

 

Za sve one koji izložbu u Ljubljani neće moći pogledati uživo, na našem portalu možete pogledati i virtualnu verziju izložbe, ”Animalizam u crtežu, slikarstvu i fotografiji” – koju smo napravili početkom svibnja 2020., kada su izložbe planirane u Ljubljani morale biti odgođene za lipanj 2020., zbog pandemije Korona virusa – virtualna izložba na linku.

Koncept, likovni postav i organizacija projekta: mr. art Krešimira Gojanović

 

Izložbu financijski podržava:

Grad Zagreb

 

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.